Красимир Балъков: Трябва да благославяме Григор Димитров, малко са лидерите днес!

   Сподели
Красимир Балъков: Трябва да благославяме Григор Димитров, малко са лидерите днес!

Краси Балъков награди победителите в тенис турнир за деца до 12 г., организиран от ТК „Мир и дружба”. Любезно отдели и няколко минути за читателите на seniorstennis.bg. Вижте какво сподели той:

Г-н Балъков, кое ви мотивира да дойдете тук за да насърчите децата?

Тясно свързан съм с клуба „Мир и Дружба”. Бил съм наемател 3 години, емоционално обвързан съм с клуба. За мен е удоволствие винаги когато имам време и Пепи Михнев ми се обади да присъствам. В България останаха малко идоли и малко събития се създават за деца под 14 години.

Виждате ли в техните очи себе си, когато сте започвал преди години?

Разбира се. Особено четирите дечица, които играха финала. Срещу едно от тях поиграх малко и се усеща талантът, който има на тази възраст. Без талант трудно може да стане нещо.

На вас лично с коя топка ви е по-лесно да играете – с тази за футбол или с тази за тенис?

Няма спор по тази работа – с голямата топка ми е много по-лесно отколкото с малката. Освен футбол играя и тенис и голф, така че с всяка топка се чувствам долу-горе комфортно.

Следите ли изявите на Григор Димитров?

Интересувам се много от това какво се случва с него и му стискам палци. Вярвам, че има шанс, познавам го от малък. В един определен период са се засичали по турнири със сина ми, който е малко по-малък от него. Трябва да благославяме Григор, защото той е истинска ценност за страната.

Пожелайте нещо на читателите на seniorstennis.bg.

Най-вече здраве и късмет. Другото ще го постигнат сами.

 

 






     « назад