Ултра Фронт Боляри с благодарност към Красимир Балъков

   Сподели
Ултра Фронт Боляри с благодарност към Красимир Балъков

Привържениците на "Етър" от фракция "Ултра Фронт Боляри" публикуваха благодарствено писмо към Главния мениджър на клуба и легенда на футбола в България и естествено Велико Търново - Красимир Балъков. В писмото те изразяват своето уважение и благодарност за новия облик, който придоби отборът на "Етър" откакто начело на тима застана именно Балъков.

 

Целта на привържениците е да разпространяват и пропагандират подкрепа към отбора и да участват активко във всички дейности на агитката, наравно с всички останали. Фракцията учааства в обществени прояви извън стадиона, организира дарителски кампании за набиране на средства и спомага за активизирането на децата към активни занимания със спорт.

 

За нас ЕТЪР е начин на живот и така ще бъде до края - завършва визитката на привържениците от "Ултра Фронт Боляри"!

 

Поместваме пълния текст на писмото без редакторска намеса: 

 

Виолетови дами и господа. 


Би било твърде излишно да Ви представяме този човек. Излишно е също и да Ви припомняме, какво е дал за ЕТЪР и БЪЛГАРИЯ. Излишно е и да Ви казваме, какво лице придоби ЕТЪР след завръщането му в старата столица. Вие сами виждате... Но съвсем не е излишно на първо място да му благодарим! Нещо, което ние българите все по-трудно успяваме да изкажем или го правим, когато вече е късно.


БЛАГОДАРИМ ТИ КРАСИ, за това че се върна в родният си град, пое първия си отбор и застана без опасение лице в лице срещу всички трудности, които неизменно преследваха ЕТЪР през годините! Благодарим ти и за това, че с действията и труда си затвори устата на всички критици, които макар, че милееха за футбола във Велико Търново - очакваха да се провалиш.


Благодарим, че не забрави от къде си тръгнал и чрез знанията, опита и авторитета си ти успя да задвижиш това спряло виолетовото колело, което някога газеше всичко по пътя си! Само ти си знаеш, какво ти е струвало, но е факт!


Днес ЕТЪР изглежда така, както всички искаме да го виждаме - горд, силен и боеспособен! С играта на отбора ти ни накара отново да мечтаем за големи битки и победи и да осъзнаем, колко сме силни, когато сме заедно!!! 


Мнозина боляри претърпели разочарование през годините отново се завърнаха на ,,Ивайло” готови да дерат гърла за любимия отбор. Очакваме новия полусезон с нетърпение готови да Ви подкрепим от първата до последната минута във всеки мач! За нас ЕТЪР е начин на живот и го доказахме, като не оставихме отбора колкото и да болеше!


И без значение, дали ще избереш за в бъдеще да останеш с нас, или ще предпочетеш да продължиш развитието си другаде - ние ти благодарим! И дори след като знаеше, че разликата между Германия и България е от земята до небето, ти се върна, за да ни съвземеш и да ни припомниш, че сме силни, не само защото сме търновци -а защото сме Боляри!!! Няма по-голям човек, от този който се е навел да ти помогне!

 

Огромно уважение за Красимир Балъков виолетова легенда на ЕТЪР и БЪЛГАРИЯ!

 






     « назад