КРАСИ БАЛЪКОВ СТАНА ДЯДО!

   Сподели
КРАСИ БАЛЪКОВ СТАНА ДЯДО! КРАСИ БАЛЪКОВ СТАНА ДЯДО! КРАСИ БАЛЪКОВ СТАНА ДЯДО!

ЧЕСТИТО, КРАСИ!

Легендата на българския футбол и главен мениджър на "Етър" Красимир Балъков, вече е дядо! Неговата дъщеря Глория и зет му Армандо, го дариха с първо внуче.

 

Малкият юнак, който се появи на бял свят снощи в 19:37 ч. в Щутгарт, тежи 3.5 кг, висок е 52 см и ще носи името Диего Армандо Казо. Любопитното е, че момченцето се роди на датата на Красимир Балъков – 29-и (Краси обаче е на 29 март), а носи зодията на баба си Таня - Лъв…

 

„Аз съм вече един много горд, млад дядо! Изключително съм щастлив и нямам търпение да видя малкия Диего. Надявам се децата ми още много пъти да ме накарат да изпитам това страхотно чувство”, каза за официалната си страница щастливият Красимир Балъков.

 

Редакционният екип на сайта www.balakov.bg, ръководството, футболистите и служителите на „Етър” честитят на Краси Балъков и близките му голямата радост и от сърце му пожелават малкият Диего да им е жив и здрав, да ги радва и осмисля дните им! А ако е рекъл Господ, нека един ден да наследи и на футболния терен качествата на Красимир Балъков, а защо не – и да надмине успехите му!

 






     « назад