Деца тренираха като професионалисти на тренировъчен лагер в Ройтлинген на "Футболно училище Балъков"

   Сподели
Деца тренираха като професионалисти на тренировъчен лагер в Ройтлинген на "Футболно училище Балъков"Деца тренираха като професионалисти на тренировъчен лагер в Ройтлинген на "Футболно училище Балъков"Деца тренираха като професионалисти на тренировъчен лагер в Ройтлинген на "Футболно училище Балъков"Деца тренираха като професионалисти на тренировъчен лагер в Ройтлинген на "Футболно училище Балъков"Деца тренираха като професионалисти на тренировъчен лагер в Ройтлинген на "Футболно училище Балъков"Деца тренираха като професионалисти на тренировъчен лагер в Ройтлинген на "Футболно училище Балъков"Деца тренираха като професионалисти на тренировъчен лагер в Ройтлинген на "Футболно училище Балъков"Деца тренираха като професионалисти на тренировъчен лагер в Ройтлинген на "Футболно училище Балъков"

Веднага след успешно приключилата мисия във Велико Търново, която остави отбора на Етър в Първа лига, легендата на националния отбор, Споринг и Щутгарт Красимир Балъков, замина за Германия, където от 25 до 28 май проведе тренировъчен лагер с малките футболисти от "Fussballschule Balakov".

 

Поредният камп се състоя при отлични условия и чудесно време в Ройтлинген. Малките футболисти тренираха "като професионалисти" по време на тридневния лагер и придобиха уменията от А-то и Б-то на футбола, лично от своя кумир Красимир Балъков. Децата прекараха чудесно трите дни на отлично организирания лагер и се снимаха с Краси Балъков. 

 

След края на лагера на "Fussballschule Balakov" в Ройтлинген, патронът на училището Красимир Балъков написа в личната си Фейсбук страница:

 

 

Благодаря на всички участници за старанието и страхотното представяне!






     « назад