Краси Балъков призова търновци да изпълнят Ивайло за "мачовете на истината"

   Сподели
Краси Балъков призова търновци да изпълнят Ивайло за "мачовете на истината"

Главният мениджър на Етър Красимир Балъков излезе с призив към феновете на болярите за старта на плейаутите и битката за оцеляване. Той използва профила си във фейсбук, за да се обърне към всички търновци да подкрепят отбора в решителните битки за запазване на мястото на тима в Първа лига. Ето какво написа на страницата си във фейсбук звездния плеймейкър на трикольорите и главен мениджър на "Етър":

"Скъпи съграждани, привърженици на Етър! Настъпват мачовете на истината - мачовете, които ще решат крайното класиране в Първа лига. Първият съперник на нашия Етър е Пирин Благоевград.

Нека да изпълним стадиона и да подкрепим нашия отбор! Доведете с вас приятелите, семействата и децата, за да създадем заедно една неповторима атмосфера, такава, каквато гледаме по европейските стадиони, но в нашата стара столица.

Етър играе за своята чест и за своите фенове! Нуждаем се от вашата подкрепа и ви очакваме на стадиона! Велико Търново заслужава да има отбор в Първа лига!", написа Бала.

Феновете на Етър също подкрепят призива на легендата на българския футбол, като написаха много постове под призива на Балъков. Един от тях гласи:  

"Сега е моментът ръководството и общината да докажат, че призивът "Всички за Етър" не е просто празни приказки, а реално желание да дойдат повече фенове на стадиона. За целта билетите за тези най-важни мачове да се намалят до достъпни за всички цени!".

Първият мач между Етър и Пирин е в понеделник от 20:00 часа на стадион "Ивайло".






     « назад