Красимир Балъков: През пролетта ще направим мачовете по-атрактивни, очаквам и повече публика на стадиоана

   Сподели
Красимир Балъков: През пролетта ще направим мачовете по-атрактивни, очаквам и повече публика на стадиоана

Главният мениджър на Етър Красимир Балъков коментира актуални теми около клуба и очакванията му за предстоящите мачове в Първа лига.

"Ако трябва да бъда честен очаквам, че промените ще се случат по-бавно, но мога да похваля момчетата, които се раздават в тренировъчния процес, имаме още много работа, но постигнахме и доста неща. Те имат изключително голям респект и вникват бързо в нещата, имаме добър колектив, надявам се качествата да се задържат до края на първенството, трябва да запазим колектива, трябва да сме заедно в битката, тъй като ние нямаме големи финансови възможности", каза Балъков.

"Схемата ще е съобразена с това, че искам да бъдем по-компактни във фазите на играта, футболистите трябва да усещат нещата и да изпълняват тактическите задачи, исканията ще са ми да бъдат концентрирани, сменихме стандартни ситуации, ще играем зона", добави той.

"Надявам се, че ще изиграем едни добри мачове, във футбола има само реалност, няма как с 18 точки да говорим за някакви по-високи цели, целта да събираме точки и да се измъкнем от зоната на изпадащите. Ще е много радостно, ако футболната публика във Велико Търново се посъбуди, ще се опитаме да направим мачовете по-атрактивни", заяви още Балъков.

"Като поех Черноморец също не бяхме по-напред в класирането, познавам тази ситуация, като искаш да работиш във футболния бизнес и си решил да го правиш няма значение авторитет и имидж, дори да се случи най-лошото, което аз съм го изключил от моето мислене, футболът е футбол, един път биеш, един път падаш", каза още специалистът.

"Винаги има зрънца, които се развиват, те са рядкост, трябва да се пазят", добави Балъков.

"Имам желание да се развивам и в голям отбор, не че Етър не е голям отбор, имам желание за сериозен отбор, със сериозни цели и сериозен бюджет, искам да работя, няма да ставам чиновник", заяви още мениджърът на Етър.

 






     « назад