Отличен старт за "Футболно училище - Балъков"

   Сподели
Отличен старт за "Футболно училище - Балъков"Отличен старт за "Футболно училище - Балъков"Отличен старт за "Футболно училище - Балъков"Отличен старт за "Футболно училище - Балъков"Отличен старт за "Футболно училище - Балъков"

При отлична организация, с много настроение и усилени тренировки премина първият подготвителен лагер на "Футболно училище - Балъков". Повече от трийсет деца взеха участие в него, а по време на заниманията присъстваха и много родители, които искаха на живо да се докоснат до магията на футболните тренировки, водени от идола на феновете на Щутгарт Красимир Балъков.

И през трите дни заниманията бяха интензивни, наситени с много динамика, внесена от Балъков и неговият екип от опитни треньори, работили дълго време с деца от тази възрастова категория.

Ето какво написа Красимир Балъков след края на лагера на своята официална фейсбук страница:

"Казват, че всяко начало е трудно!

В края на първия ни подготвителен лагер, можем спокойно да кажем, че не винаги е така!
С помощта на талантливите малки футболисти и нашите партньори, началото на пътя бе лесно! Ние сме много благодарни за това, което постигнахме заедно!

И деца, и треньори прекарахме страхотен уикенд, с много забавления и поставихме едно отлично начало на съвместната ни работа във "Футболно училище - Балъков".

Благодарим на всички и гледаме напред с оптимизъм!" - завършва обръщението на Краси Балъков.

 

Кратко видео за подготвителния лагер, може да видите тук






     « назад