ЕRIMA става официален партньор на „Футболно училище Балъков”

   Сподели
ЕRIMA става официален партньор на „Футболно училище Балъков”

Световноизвестната фирма за спортна екипировка EРИМА, става официален партньор и доставчик на „Футболно училище Балъков”. Мениджърите на компанията са впечатлени от концепцията, по която ще се работи в училището, начело на което стои бившият играч от Бундеслигата и плеймейкър на ВФБ „Щутгарт” Красимир Балъков. Те с радост ще подкрепят младите таланти, които ще се учат на футболни умения под мотото: „Обучение като при професионалистите”.

За всеки подготвителен лагер малките футболисти ще получават пълен комплект екипировка от фирмата, който се състои от фланелка, гащета и футболни гети. От април следващата година ще има и специални дизайнерски потници, които всяко дете ще очаква с нетърпение – сигурни са от фирмата – партньор.

В официалното съобщение на фирмата се добавя, че ЕРИМА успешно сътрудничи с различни футболни училища и сега желае да реализира това и с талантите от училище Балъков. Компанията е официален спонсор и на няколко от водещите клубове в Бундеслигата. 

Първият подготвителен лагер  ще се проведе от 27 до 29 октомври в Ройтлинген, на терените на нашия дългогодишен партньор TSG Йънг Бойс Ройтлинген, под ръководството на Красимир Балъков, който изигра 92 мача за българския национален отбор – завършва съобщението.






     « назад