Красимир Балъков похвали играчите на Етър за непримиримостта и желанието

   Сподели
Красимир Балъков похвали играчите на Етър за непримиримостта и желанието

Легендата на българския футбол Красимир Балъков изгледа равенството на Етър срещу Септември. Срещата на Националния стадион "Васил Левски" завърши 1:1. Бившият халф похвали играчите и треньорското ръководство за агресивността и желанието, което показват от началото на сезона в Първа лига. Както е известно, Балъков е член на УС на "болярите".

"Първото полувреме се подлъгахме малко по играта на Септември, които действаха много дефанзивно. През втората част нещата се подобирха, заслужено изравнихме и можеше и да победим. На фона на цялата игра - абсолютно заслужена точка и загубени две.

Най-хубавото в мачовете на Етър е тяхната агресивност и желанието на играчите до последната секунда да дават всичко от себе си. Поздравявам ги за това заедно с треньорското ръководство. Точки се взимат или се губят, но най-важното е основата, а нея я има в Етър. Ако продължим с това желание за победа, тази агресивност, с този заряд и непримиримост до последната минута, успехът винаги ще е с нас", заяви легендарният халф.






     « назад