Краси Балъков – капитан на отбор звезди в бенефисен мач. Краси - младши, с гол за рождения си ден

   Сподели
Краси Балъков – капитан на отбор звезди в бенефисен мач. Краси - младши, с гол за рождения си денКраси Балъков – капитан на отбор звезди в бенефисен мач. Краси - младши, с гол за рождения си денКраси Балъков – капитан на отбор звезди в бенефисен мач. Краси - младши, с гол за рождения си денКраси Балъков – капитан на отбор звезди в бенефисен мач. Краси - младши, с гол за рождения си денКраси Балъков – капитан на отбор звезди в бенефисен мач. Краси - младши, с гол за рождения си ден

Краси Балъков и звезди на Щутгарт взеха участие в бенефисен мач, посветен на 10 годишнината от създаването на VFB Reha – Welt. Центърът е важна част от структурата на футболния Щутгарт и се занимава със спортна медицина, рехабилитация и профилактика, както на професионални, така и на спортисти – любители. В него са се лекували и възстановявали и много български футболисти от Черноморец, Литекс, ЦСКА и националния отбор с препоръката на Краси. Професионализмът на работещите в центъра води за лечение и възстановяване и много играчи от водещи клубове в Европа.

В спортния празник взеха участие футболисти от различни генерации, като сред тях личаха имената на Томас Хитцлшпергер, Какау, Матйо Делпиер, Маурицио Гаудино, Кевин Курани и други. Капитан на единия от тимовете пък беше Краси Балъков, избран от феновете на Щутгарт за най-добър играч на клуба за всички времена. Неговият отбор, в който личаха имената на Хитцлшпергер и Какау, победи със 7:2 своите съперници. В двубоя взе участие и Краси Балъков – младши, който дори успя да се разпише за своя тим и така с гол подобаващо отпразнува рождения си ден.

Събитието се проведе на Robert-Schlienz-Stadion, като на полувремето и след мача звездите имаха много срещи с фенове, с които се снимаха и раздадоха десетки автографи.






     « назад