Отборът на Краси Балъков спечели голф - турнира „Legends ProAm” в Бад Грисбах

   Сподели
Отборът на Краси Балъков спечели голф - турнира „Legends ProAm” в Бад ГрисбахОтборът на Краси Балъков спечели голф - турнира „Legends ProAm” в Бад ГрисбахОтборът на Краси Балъков спечели голф - турнира „Legends ProAm” в Бад ГрисбахОтборът на Краси Балъков спечели голф - турнира „Legends ProAm” в Бад Грисбах

Традиционният турнир по голф в Бад Грисбах „Legends ProAm”, за поредна година събра много от звездите на европейския футбол от близкото минало. В поредното издание на турнира участва и българската легенда на националния отбор, Етър, Спортинг и Щутгарт Красимир Балъков, който получава редовно покана от организаторите. Краси редовно участва в турнири от висок ранг, а самият той поддържа редовно форма на голф игрището.

На турнира в Бад Грисбах и през тази година си дадоха среща много футболисти – голфъри с Хендикап. В отбора на Легендите бе и Краси Балъков (HCP 7), който бе сред най-високите от всички участници. В тима на „Легендите”, освен българсият футболист  участваха Анди Бреме, Карл Хайнц Ридле, Хенрик Ларсон, Какао, Робин Дут и много други любимци на феновете.

В своята официална страница във Фейсбук Балъков написа:

Четири дни незабравими преживявания на голф турнира в Бад Грисбах - Legends ProAm. Нашият тим зае първото място в отборното класиране. Отново се видях с много приятели като  Анди Бреме, Карлхайнц Ридле, Хенрик Ларсон, Какао, Робин Дут и много други колеги, с които имаме чудесни моменти, не само на футболния терен, а и на голф игрището. 






     « назад