Красимир Балъков: Впечатлен съм от изключително позитивната атмосфера

   Сподели
Красимир Балъков: Впечатлен съм от изключително позитивната атмосфера

Легендата на българския футбол Красимир Балъков започна своя престой във водещи футболни клубове на Бундеслигата. Както преди време Балъков обяви, той ще посети тренировъчния процес в няколко отбора от първата шестица първенството.

Първият отбор, където българският плеймейкър ще обогатява своя опит е Херта Берлин. Краси е провел разговори с мениджъра на берлинчани Пал Дардай, който го е поканил да присъства на подготовката на отбора за много важния мач с участника в Шампионската лига Борусия Дортмунд. Самият Дардай сподели пред вестник „Билд“: "С Балъков сме добри приятели, а аз съм щастлив винаги когато говоря с хора, които имат идеи във футбола. Можем да научим нещо от него, както и той от нас".

Красимир Балъков също не спести своите комплименти за обстановката в Херта: „За мен е привилегия да съм "в кухнята" преди толкова важен мач, като този с Борусия Дортмунд. Като треньор мога да науча много тук. Херта ми даде шанс и аз съм благодарен. Впечатлен съм от изключително позитивната атмосфера в клуба, в което не съм се съмнявал с оглед постигнатите резултати“ – завърши българският футболист.






     « назад