Красимир Балъков инспектира първата у нас фензона за Евро 2016

   Сподели
Красимир Балъков инспектира първата у нас фензона за Евро 2016

Красимир Балъков ще бъде човекът, който ще инспектира първата в България фензона по европейски стандарти, която отваря врати за започващото европейско първенство във Франция.

Легендарният халф, прославил своето и името на България в Европа и целия свят, винаги е бил любимец на феновете покрай футболната магия, която им подарява. Имал е много незабравими срещи със запалянковците, виждал е и отношението на клубове, федерации и институции, което се демонстрира към феновете из Европа.
 
Именно Краси Балъков ще провери условията и ще покаже какво да очакват българските привърженици на футбола от специалната фензона в София, разположена на стадион „Юнак” между националния стадион „Васил Левски“ и метростанция „Стадион Васил Левски“.
 
Ден преди откриването на Евро 2016 магичният плеймейкър ще раздава и „пасове” на журналисти и фенове, като им разкрие своите очаквания от предстоящите футболни битки във Франция. На 9 юни от 11 часа Балъков ще разведе представителите на медиите из официалната фензона в София за европейското първенство. А после ще даде и първите си прогнози.
 
Предварителните прогнози за футболните запалянковци у нас са, че ги очакват специални емоции на специално място – стадион „Юнак” беше пригоден и модернизиран, , за да предложи пълноценно изживяване и комфорт на посетителите.
 
Ще се предлагат всички удобства от познатите в европейските държави фензони, като атракцията ще е най-големият екран, инсталиран досега за футболно гледане на открито в България.
 
LED екранът с размери 9 на 6 метра предлага невижданата досега яркост, с която ще могат да се гледат приятно и без напрягане дори мачовете от 16 часа.
 
Фензоната е официално лицензирана според критериите на УЕФА, а телевизионното излъчване ще се осъществява от двете телевизии – БНТ и „Нова“, които ще излъчат всичките  51 мача от първенството.
 
Зрителите ще могат да наблюдават двубоите на специално изградената трибуна за 300 души или на множество столове, маси и шезлонги.
 
За приятното изкарване са осигурени зони за храна и напитки, а удоволствието ще се подсилва от естествената зеленина на Борисовата градина.
 
Входът за фензоната е безплатен, а максималният капацитет е 1000 души. В нея са организирани редица развлекателни футболни игри и множество награди.
 
Работното време е от 12.00 до 00,30 часа, а зрителите ще могат да ползват места за паркиране около националния стадион „Васил Левски“, както и метрото, което се намира в непосредствена близост.
 






     « назад