Красимир Балъков се срещна с ученици от Британското училище в София

   Сподели
Красимир Балъков се срещна с ученици от Британското училище в СофияКрасимир Балъков се срещна с ученици от Британското училище в СофияКрасимир Балъков се срещна с ученици от Британското училище в СофияКрасимир Балъков се срещна с ученици от Британското училище в СофияКрасимир Балъков се срещна с ученици от Британското училище в София

При голям интерес и с много положителни емоции премина срещата на Красимир Балъков с ученици от Британското училище в София. В продължение на близо час, бившият капитан на националния тим отговаря на въпроси на учениците, преподавателите и феновете му.

 Краси разказа за своя път в живота и футбола, както и за уроците, които е научил през това време. В непринуден и откровен разговор, той сподели интересни моменти от своята кариера и говори за това, че всяко нещо в живота се постига с много труд и постоянство. Той отдели специално внимание на SOS Детски селища България, на които е посланик на добра воля вече 20 години и своята благотворителна кауза, свързана със селищата.  

В края на срещата домакините поканиха бронзовия медалист от Световното първенство в САЩ 94 да стане кръстник и консултант на отбора по футбол на училището.






     « назад