Красимир Балъков: Сърдечно благодаря за поздравленията

   Сподели
Красимир Балъков: Сърдечно благодаря за поздравленията

В деня на рождения си ден Красимир Балъков получи стотици поздравления по телефона, както и на фейсбук страницата си. Краси бе поздравен за своя юбилей както от приятели, така и от многобройните си фенове. Посланията дойдоха от България, Португалия, Германия, Испания, Швейцария, Австрия, САЩ и много други страни. По този повод на фейсбук страницата си бронзовият медалист от Световното първенство в САЩ през 94-та година разпространи благодарствено писмо на четири езика – български, английски, потугалски и немски.

Ето какво написа Краси във Фейсбук:

Скъпи приятели,

Най-сърдечно Ви благодаря за хубавите пожелания, които отправихте към мен по повод рождения ми ден. Искам да ви уверя, че благодарение на вас, винаги ще си спомням чудесните моменти в националния отбор на България, в моя първи клуб Етър Велико Търново, незабравимите години и верните приятели и фенове на Спортинг и Щутгарт. На тези от Грасхопър, Санкт Гален, Бургас, Сплит и Литекс.

Независимо от времето и мястото, където работя, винаги ще запазя в съзнанието си страхотните моменти и положителните емоции, които сме имали заедно през годините.

Благодаря ви още веднъж. Желая ви здраве и нека любимите ви отбори ви радват с победи и позитивни емоции по стадионите!

Красимир Балъков






     « назад