Бала пред "Тема спорт": Момчетата поставиха една добра основа

   Сподели
Бала пред "Тема спорт": Момчетата поставиха една добра основа

Красимир Балъков изрази за пореден път задоволството си от успеха на националния отбор с 1:0 над Португалия.

Ето какво сподели Бала пред "Тема: Спорт":

"Уестих климата в националния отбор още преди мача и видях, че момчетата са абсолютно готови да дадат всичко от себе си и го показаха на терена. Срещу такъв противник трябва да имаш и малко късмет, който бе с нас. Момчетата сложиха една добра основа, върху която могат да стъпят за самочувствие за по-нататъшните си изяви в националния отбор. Направиха ми много хубав и приятен подарък за предстоящия рожден ден. В такива мачове се вижда, че с ред, дисциплина и добра атмосфера в отбора нещата се получават. Ивайло Петев изготви добър тактически вариант, който се изпълни перфектно от първата до последната минута. Тази победа връща малко надеждите", каза Бала.

"Марселинъо е силен футболист, говори български език и трябва да го приемем като наш. Един елемент в нашия отбор, който с качествата си може да помага много на другите креативни играчи като Попов, Чочев, Мишо Александров. Владо Стоянов направи невероятен мач. Имаше страхотен ден. С неговите качества и спокойствие даваше увереност на всички играчи пред себе си. Това е изключително важно за един отбор, който се гради. В Черноморец съм работил и с него и с треньора му Любо Шейтанов. Израснал е много с времето.

Между другото веднага след като Стоянов спаси дузпата на Роналдо, ми се обади легендата на Спортинг (Лисабон) Карлос Шавиер (12 сезона за "лъвовете") и ми каза: дай да го пратим в Спортинг", добави героят от САЩ '94.






     « назад