Красимир Балъков пред вестник "Експрес": "Работата на един треньор може да бъде оценявана, само ако получи време за прилагане на идеите си“

   Сподели
Красимир Балъков пред вестник "Експрес": "Работата на един треньор може да бъде оценявана, само ако получи време за прилагане на идеите си“

Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков даде интересно интервю пред немския в. "Експрес“. Пред репортер на изданието магическият халф заяви,  че иска да се докаже в Германия и като наставник.

Бала се превърна в един от най-емблематичните чуждестранни футболисти, били част от Бундеслигата, и в жива легенда за Щутгарт. В своя анкета феновете на тима го определиха като най-добрия играч на отбора в историята на клуба. Краси изигра за тима от Южна Германия 236 мача, в които отбеляза 54 гола.

"Никога не знаеш кой ще бъде следващия  ти отбор. Във футбола всичко може да се случи", коментира бъдещето си Бала, който в момента е начело на Литекс и води уверено отбора към поредното участие в европейските клубни турнири.

Героят от САЩ'94 призова ръководството на бившия си клуб Щутгарт да гласува картбланш на старши треньора Хууб Стевенс в битката му за спасение в елита на Германия. Според Бала работата на един треньор може да бъде оценявана, само ако получи време за прилагане на идеите си. В момента "швабите" заемат последното място в класирането, но са само на две точки от спасителната зона.

Цялото интервю на Красимир Балъков във вестник "Експрес" може да прочетете тук






     « назад