Силвия Лулчева, Елена Петрова и Красимир Балъков се включват в кампания на СОС Детски селища България

   Сподели
Силвия Лулчева, Елена Петрова и Красимир Балъков се включват в кампания на СОС Детски селища България  Силвия Лулчева, Елена Петрова и Красимир Балъков се включват в кампания на СОС Детски селища България  Силвия Лулчева, Елена Петрова и Красимир Балъков се включват в кампания на СОС Детски селища България  Силвия Лулчева, Елена Петрова и Красимир Балъков се включват в кампания на СОС Детски селища България  Силвия Лулчева, Елена Петрова и Красимир Балъков се включват в кампания на СОС Детски селища България

Посланиците на добра воля на SOS Детски селища България - Красимир Балъков и известните български актриси Силвия Лулчева и Елена Петрова, ще участват в пресконференцията, която открива  кампанията на SOS Детски селища България „Децата са като цветята: нуждаят се от постоянни грижи“.

Идеята на организаторите на тази полезна инициатива е свързана с привличането на нови SOS приятели - дарители с редовни месечни дарения. За първи път в България ще бъде използван каналът  фейс-ту-фейс – екип от специално обучени сътрудници, които влизат в контакт с потенциални дарители на оживени места в столицата.

Регистрацията за SOS приятел се прави на място с помощта на таблет. След първоначалното дарение, чрез системата ePay или Gate2Shop всяко следващо дарение се извършва автоматично всеки месец на същата дата, на която е направено първото, и е на същата стойност. Дарителят може по всяко време да промени стойността на дарението или да се откаже.

Кампанията ще се проведе в The Mall, София Ринг Мол, Мега Мол, Бизнес парк София, верига магазини Лидл.

Събраните средства ще гарантират качествената грижа не само за децата и приемните семейства, които Сдружението подкрепя, а и за децата и семействата в риск, които то подпомага.

Легендата на българския футбол Красимир Балъков е посланик на добра воля  на SOS Детски селища Българи  от 1998 година. През това време той е организирал и участвал в много мащабни прояви на сдружението. Поредната от тях бе през миналата година, когато съвместно с бизнесмени от Германия и с участието на треньори по футбол от различни национални формации, организира детски турнир в курорта Албена. В него се включиха четири отбора от SOS селищата в Трявна и Дрен. Краси Балъков организира турнира като специален подарък за 20-годишнината от създаването на първото българско SOS детско селище в Трявна. 

Очакваме всички, които желаят да научат повече и да се включат в кампанията в понеделник, 15 декември, в 12:00 часа в The Mall на „Цариградско шосе“.

 

Повече информация за кампанията може да намерите на официалната страница на СОС Детски селища България на адрес www.sosbg.org


     « назад