Красимир Балъков участва в откриването на нов фен клуб на Литекс

   Сподели
Красимир Балъков участва в откриването на нов фен клуб на Литекс

В Ловеч бе открит нов фен клуб на Литекс – съобщи Sportal.bg. Над 200 привърженици на оранжевите посрещнаха с бурни овации и клубния химн футболистите, треньора Красимир Балъков и целия му щаб в обновения си дом в центъра ва Ловеч.

Помещението е предоставено безвъзмездно от общината и е реновирано с финансови средства осигурени от Красимир Балъков и ръководството на клуба. То бе осветено от отец Вениамин. Кметът Минчо Казанджиев подари на феновете картина с покрития мост и каза, че Литекс се е превърнал един от символите на града. Председателят на фенклуба Иван Петков подари икона с образа на Свети Николай Чудотворец на именника в отбора- Никола Колев и обеща мощна подкрепа от страна на привържениците на Литекс срещу Славия. Петков съобщи, че започва издаването на нови членски карти на феновете и създаване на нови фенклубове, както в региона, така и в цялата страна.

Старши треньорът Красимир Балъков обеща отборът му да радва още повече своите привърженици, но ги призова за по-сериозна подкрепа, защото те са неделима част от успехите на клуба. Той сложи автограф до огромния герб на клуба на стената на славата на Литекс.






     « назад