Красимир Балъков във филм на БНТ за незабравимото американско лято през 94-та

   Сподели
Красимир Балъков във филм на БНТ за незабравимото американско лято през 94-та

В четвъртък, 6 ноември от 21:00 часа  по БНТ1 в епизод от поредицата "Американска мечта, made in Bulgaria" ще бъде излъчен интересен епизод от запомнящия се двубой между България и Германия.

В центъра на събитията са Красмир Балъков, Христо Стоичков и техният треньор Димитър Пенев, които ще коментират как се стигна до искрата, която припламна на терена в мача с Германия.

Спомените на Краси Балъков за Мондиала са снимани в Ловеч, докато Христо Стоичков говори за своите истини по време на Мондиала в Бразилия. Димитър Пенев пък разсъждава за най-големия успех на българския футбол от стадиона в Борисовата градина. Освен за мача в Германия Краси Балъков говори и за много други интересни неща, свързани с незабравимото Американско лято на българския футбол.

След края на Световното първенство в САЩ, именно Красимир Балъков и Христо Стоичков попаднаха в идеалния отбор на Мондиала, което бе поредно признание за футболната класа на двамата български футболисти.

Не пропускайте тази вечер от 21 часа по БНТ, поредният епизод на "Американска мечта, made in Bulgaria". Автори на поредицата са Жоро Торнев - режисьор и Методи Манченко - сценарист.






     « назад