Поредно признание за Красимир Балъков от феновете на Спортинг

   Сподели
Поредно признание за Красимир Балъков от феновете на СпортингПоредно признание за Красимир Балъков от феновете на Спортинг

Феновете на „Спортинг“ Лисабон определиха най-красивия гол в историята на тима. С 31% от гласовете убедително първото място е за легендата на клуба Красимир Балъков и гола му отбелязан срещу „Витория“ Сетубал през сезон 1993/94-та година. За Бала са гласували 1125 привърженици на клубния сайт на тима.

Второто място е за Шчербаков с 20 % от гласовете, а третото за Пайто с 16% от гласовете. В анкетата на феновете могат да се прочетат и много интересни коментари за българския футболист. Феновете го определят като най-добрия чужденец в историята на Спортинг, а други го поставят още по-високо в класацията, като го определят за най-добър в цялата история на клуба.

От клубния вестник на Спортинг, потърсиха Балъков относно трансфера на Симеон Славчев в тима. Според магическия халф това е един от най-силните и перспективни български футболисти, които имат голям потенциал за развитие.

Само преди няколко дни и президентът на „лъвовете“  Бруно де Карвальо определи Красимир Балъков като играча с невероятен финес в играта, чиито креативни и майсторски изпълнения са останали завинаги в сърцата на многобройните привърженици на Спортинг Лисабон.

Отличения гол може да видите тук

Головете на Балъков за отбора на Спортинг  тук и тук






     « назад