Краси Балъков: "Спортинг" удари шестица от тотото

   Сподели
Краси Балъков: "Спортинг" удари шестица от тотото

"Не знаех нищо за преминаването на Симеон Славчев в от "Литекс" в бившия ми тим "Спортинг" - каза Красимир Балъков за "Труд".

- И се зaрадвах страхотно на новината ви за неговия трансфер. "Спортинг" удари шестица от тотото с това талантливо момче. Универсален играч, който освен дефанзивни функции има и поглед върху играта и умее да реализира. Спокойно мога да кажа - един от най-добрите в българския футбол в момента.

"Освен всичко друго Славчев е на 20 години и бъдещето е пред него - добави героят от САЩ. В момента стъпва на отличен трамплин, защото "Спортинг" е голям тим и ако блеснеш там, можеш да отидеш където си поискаш. Имам предвид, разбира се, отборите от Топ 10 в света.

Следя движението на "Спортинг" и смятам, че заслужено португалците ще играят в групите на Шампионска лига. Проблем номер едно на клуба почти винаги е редуването на възходи с неочаквани пропадания. Надявам се през новия сезон "лъвовете" да не слизат от вълната на възхода, на която са в момента. А на Мони Славчев пожелавам да няма контузии и да има късмет.

Ще се радвам, ако постигне поне толкова, колкото ние българите сме дали за "Спортинг". И след време да заслужи да попадне между мен и Ивайло Йорданов сред най-великите в историята на клуба" - завърши бившият капитан на националите и легенда на португалския клуб.






     « назад