Краси Балъков на тренировъчен лагер в Мюнхен

   Сподели
Краси Балъков на тренировъчен лагер в Мюнхен

В продължение на почти седмица легендата на българския футбол и Щутгарт Красимир Балъков ще се отдаде на любимото си хоби – голфа. Краси и още 20 члена от голф клуба, за който той се състезава, са на подготвителен лагер в Мюнхен, преди първия мач на Голф лигата, на 10-ти май.

По време на лагера ще се изиграят няколко турнира, като целта е участниците в подготовката да са максимално подготвени за предстоящите срещи от Голф лигата. След първия ден Балъков е трети в класирането, но самия той се надява да подобри резултата си в оставащите дни до края на подготвителния турнир.

След първите два дни от лагера, Краси коментира и ситуацията около неговия любим Щутгарт в Бундеслигата:

-След равенството с Хановер и загубите на Нюрнберг, Брауншвайг и Хамбургер в последния кръг на Бундеслигата, смятам че Щутгарт почти гарантира оставането си в групата. На практика е невъзможно да изпадне директно. По тази причина реших да сваля и футболното напрежение с игра на голф – каза Балъков. Предстоят ми още два дни тук. Днес турнира продължава, а утре е финала. До момента съм на трето място, но мисля че мога да се преборя и за по-високо класиране – завърши той. 






     « назад